Career Consult, serieus klankborden?

De mobiliteit van juristen en fiscalisten is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Afsplitsingen, transfers van teams, laterale overstappen en carrièreswitches richting bedrijfsleven zorgen voor een nieuwe dynamiek. Maar wie is het juiste klankbord om vast te stellen wat in een persoonlijke situatie de gewenste actie is om je carrière in de beoogde richting te sturen? Bij ZumpolleVanderStoel spreek je met adviseurs die zelf hun sporen hebben verdiend binnen de advocatuur en het bedrijfsleven. Zij spreken uit ervaring en hebben de actuele situatie op het netvlies.

Overstappen is voor ZumpolleVanderStoel geen vaststaand uitgangspunt, de conclusie van het consult kan net zo goed een doorgroei-scenario zijn binnen de bestaande werksituatie.

Een carrière-advies van ZumpolleVanderStoel is gericht op advocaten, (kandidaat)-notarissen, fiscalisten, bedrijfsjuristen en compliance en privacy professionals, met minimaal 3 jaar ervaring. Van medewerker tot partner, van legal counsel tot general counsel. Er zijn geen kosten aan verbonden.

“Advies over je carrière wil iedereen je wel geven. De vraag is welke waarde je eraan kunt toekennen. Bij ZumpolleVanderStoel weet je zeker dat je spreekt met mensen die exact weten wat de mores zijn binnen zowel de advocatuur, notariaat, fiscaliteit als het bedrijfsleven. Wij kennen de culturen en de strategieën en kunnen een match tot stand brengen die is gebaseerd op persoonlijke wensen en zakelijke belangen. Onafhankelijk, gepassioneerd en betrokken.”

Scipio van der Stoel