Interim

Onder invloed van maatschappelijke ontwikkelingen op de arbeidsmarkt merken wij dat de vraag naar juridische interim professionals de laatste jaren sterk is gestegen. Steeds meer juridische professionals kiezen er voor (een periode) als interimmer te gaan werken. Lees ook ons blog “Interim markt voor juristen trekt aan”.

De afgelopen jaren hebben wij veelvuldig interim juristen geplaatst bij opdrachtgevers in de advocatuur en het bedrijfsleven. Wij werken daarbij samen met ervaren interim professionals die als zelfstandige (zzp-er) werkzaam zijn vanuit hun eigen onderneming.

ZumpolleVanderStoel biedt interim-oplossingen aan voor juridische functies die op zeer korte termijn ingevuld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan een interim legal counsel of een interim advocaat ter vervanging van een zwangerschapsverlof of voor een tijdelijk project.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde interim professionals zijn wij in staat tijdelijke opdrachten snel, efficiënt en succesvol in te vullen tegen transparante en aantrekkelijke tarieven.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw specifieke opdracht te bespreken. Wij helpen graag uw team weer op volle sterkte te brengen!

Voor interim opdrachten in de advocatuur kunt u het beste contact opnemen met Scipio van der Stoel.

Voor interim opdrachten in het bedrijfsleven kunt u contact opnemen met Tim Zumpolle.

Denk je er zelf over om als zelfstandig jurist op interim-basis te gaan werken? Of werk je al enige tijd als interimmer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ook dan komen wij graag met je in contact. Stuur ons een bericht via onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

“At ZumpolleVanderStoel we have noticed that the number of interim positions has increased considerably over the past few years. The number of interim professionals seems to rise as well and we regularly talk to legal professionals in permanent positions who consider switching to interim work when discussing their professional future with us.”

 

Scipio van der Stoel