Kandidaten, vast en interim

Bij ZumpolleVanderStoel begrijpen wij dat een overstap een grote impact kan hebben op het professionele en persoonlijke leven van een kandidaat. Wij hechten er daarom bijzonder veel waarde aan goed te luisteren naar iemands verhaal en te inventariseren waar ambities en mogelijkheden liggen, alvorens met gepaste ideeën te komen.

 Vacatures

In verband met de vertrouwelijkheid van onze opdrachten plaatsen wij geen vacatures op onze website. Voor een impressie van recente succesvolle bemiddelingen zie ons track record. Mocht je interesse hebben om meer te weten te komen over de proposities waar wij op dit moment aan werken of wil je gewoon eens vrijblijvend met ons sparren, neem dan gerust contact met ons op.

Leer ons kennen

Wil je eerst meer weten over wie we zijn of wat we zoal in ons dagelijks professioneel leven als headhunter tegenkomen? Lees dan eens een aantal van onze blogposts.

“Per jaar voeren wij honderden gesprekken met kandidaten om hun persoonlijkheden en ambities in kaart te brengen. Met een “open mind”, meestal zonder een concrete vacature op tafel. Zodat we het volledige verhaal horen en die jurist of fiscalist echt goed leren kennen en begrijpen wat, ook op de langere termijn, een mooie overstap zou kunnen zijn.”
Tim Zumpolle