Vertrouwen in het resultaat

Kwaliteit en professionaliteit

Ons ambitieniveau is hoog: wij streven ernaar de “preferred trusted advisor” te zijn voor de duurzame invulling van belangrijke, vaak complexe, vacatures en voor loopbaanadvies van ervaren juridische en fiscale professionals. Dit betekent dat opdrachtgevers en kandidaten uit kunnen gaan van onze oprechte verdieping in beide zijden van de match. Wij steken veel energie in de intake en uitvoering van de search, maar ook in de uitgebreide kennismaking met potentiële kandidaten. Eerst goed luisteren, persoonlijk en betrokken, dan pas met het passende advies komen. Niet “pushen”, maar overtuigd zijn van de kwaliteit van de voorgestelde combinatie.

Integriteit en respect

U kunt rekenen op onze volledige discretie en respect. We zijn eerlijk en realistisch in onze adviezen. We komen onze afspraken na en boeken resultaat. Alleen op die manier zullen relaties bestendig zijn.

Plezier in het werk, vertrouwen in het resultaat

Onze consultants hebben gezamenlijk een lang track record in de wereld van de (juridische) dienstverlening en daardoor uitgebreide marktkennis en omvangrijke netwerken. Gecombineerd met een behoorlijke levenservaring, mensenkennis, creativiteit en plezier in het vak stelt dit onze consultants in staat om de beste combinaties te bedenken én te realiseren.

“Op deze kernwaarden hebben wij ons bedrijf gebouwd. Het is een “mensen business”. Reputatie en vertrouwen zijn cruciaal. Juist in een tijd vol verandering en innovaties.”

Scipio van der Stoel