Tailor-made

ZumpolleVanderStoel streeft naar een langdurige en intensieve samenwerking met haar opdrachtgevers. Onze relaties waarderen ons om onze persoonlijke en pro-actieve aanpak, onze snelle en (kosten)efficiënte werkwijze, onze discretie en onze kennis van hun organisatie en van de markt.

ZumpolleVanderStoel beschikt over een uitgebreid netwerk in de juridische en fiscale markt en is daardoor in staat vaak al op vrij korte termijn geschikte kandidaten te presenteren voor zowel vaste als interim-posities. Daarbij is het in onze visie van groot belang dat deze kandidaten niet alleen over de vereiste ervaring en deskundigheid beschikken, maar ook passen binnen de bedrijfscultuur.

Via verschillende recruitmentstrategieën zetten wij ons in om voor iedere opdracht de beste kandidaat of kandidaten te vinden. Daarbij is onze werkwijze (en tarifering) helemaal toegespitst op de opdrachtgever en de specifieke vacature(s). Geen “one size fits all” benadering. Op deze manier boeken wij resultaat, daar kan op gerekend worden.

Na onze bemiddeling houden wij overigens met enige regelmaat contact met zowel opdrachtgever als kandidaat om te bezien of de plaatsing geslaagd is en de kandidaat goed is “geland”.

Meer weten? Neem contact op met Scipio van der Stoel of Tim Zumpolle.

“De verscheidenheid aan opdrachtgevers is  groot: nationale en internationale bedrijven, advocaten- en notariskantoren, audit & consultancy firms. Met onze persoonlijke en intensieve aanpak doorgronden wij bedrijfsculturen snel en begrijpen wij welke professional het beste past.”
Scipio van der Stoel