Experts in legal & tax executive search

ZumpolleVanderStoel is in 2007 opgericht door Scipio van der Stoel (voormalig Managing Partner van AKD Prinsen Van Wijmen en Andersen Legal) en Tim Zumpolle (voormalig executive director NIB Capital Bank) en is gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren juristen, fiscalisten, compliance en privacy professionals naar zowel vaste als interim-posities in de advocatuur, het notariaat, het bedrijfsleven en de financiële wereld.

De juiste “match”

Bij ZumpolleVanderStoel delen we onze passie voor het creëren van de juiste “match”. Dit doen wij met veel betrokkenheid en met oog voor de strategische propositie van onze opdrachtgevers en een oprechte belangstelling voor talent dat toe is aan een nieuwe uitdaging.

Onze passie

Wij hebben een groot netwerk in de juridische en fiscale wereld en beschikken over diepgaande kennis van de markt. Een markt die de laatste jaren in hoog tempo is veranderd. Dit speelveld in transformatie vraagt om professionals die deze nieuwe ontwikkelingen omarmen en in deze nieuwe omgeving hun rol kunnen en willen spelen. Dit stelt ook hoge eisen aan ons als bemiddelaar: wij moeten de uitdagingen van deze nieuwe tijd kennen en erop anticiperen. Goed luisterend naar opdrachtgever en kandidaat, met als vertrekpunt onze jarenlange ervaring en kennis van het speelveld. Wij kennen de verwachtingen omdat wij zelf in de advocatuur en het internationale bedrijfsleven hebben gewerkt op managing partner en directieniveau. Die ervaringen en netwerken zetten we met al ons enthousiasme in om de beste “match” te realiseren, dat is immers onze passie!

“Uniek aan ZumpolleVanderStoel is de combinatie van absolute focus, betrokkenheid bij zowel opdrachtgever als kandidaten, diepe marktkennis en tailormade werkwijze. Wij richten ons volledig op de wereld van juristen, fiscalisten, compliance en privacy professionals, dat is onze niche.”

Tim Zumpolle